Dagje varen met vrienden, familie of collega’s

In de natuur

Heerlijk het ritme van de natuur volgen.

Ontspannen

Lekker ontspannen en zaken even laten varen.

Even geen stress

Je drukke leventje even achter je laten en tijd nemen om te onthaasten

vriendinnen uitje
B

Dagje varen met collega’s?

Wil je een dag op pad met collega’s om te brainstormen of ontspannen? Dan is een dag offline op het water daarvoor de perfecte plek!

vriendinnen uitje
B

Prachtige dagtochten op de Vecht

De Vecht is prachtig. De kronkelende rivier baant zich een weg door het landschap, statige huizen langs de route. Andere schepen varen ons tegemoet en groeten ons. We varen rustig de Vecht op en laten ons verrassen door de mooie natuur die we onderweg zien. Volop tijd om te onthaasten en te genieten!

familie uitje op de Vecht
B

Dagje varen met familie?

Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden of familie? Gezellig samenkomen en een geheel verzorgde dag op het water meemaken? Dit organiseer ik graag voor je! Ik maak alles op maat, dus bespreek gerust je wensen met mij. Hieronder kun je wat voorbeelden zien van klanten die al bij mij aan boord zijn gestapt, zoals deze familie die met mij een dag op de prachtige Vecht voeren!

familie uitje op de Vecht
B

Spaanse themadag?

Ik heb jarenlang in Spanje gewoond en heb daar heerlijk Spaans leren koken!  Dus kom een zomeravond genieten van Spaanse muziek, tapas en tortilla. Allemaal zelf met liefde bereid! Uiteraard serveer ik een heerlijk wijntje voor de liefhebbers. Ook het zeilen doen we op z’n Spaans. Lekker op het gemakje…

B

Waar wil je varen?

Kom samen een heerlijk dagje varen op het Markermeer, de randmeren of de Vecht.

Ik verzorg voor iedereen een lekkere lunch en zorg voor een prettige uitwaai dag. Je bent lekker de hele dag buiten, je mag zelf het roer pakken als je dat leuk vindt om te leren zeilen of je neemt een lekkere plek op het dek vol met kussens en laat je verwennen.

“Je kunt de richting van de wind niet veranderen.
Wel de stand van je zeilen!”

Suus Kuijer, geluk op het water

 

 

Heb je een vraag? Stuur me een bericht!

2 + 7 =