Kies je schip

zeilboot of motorboot!

Authentiek en gezellig motorschip voor een knus dagje uit!

Kom aan boord met een kleine groep mensen voor een unieke dag op deze gezellige karakteristieke Valkvlet genaamd Flo.

Leuk aan dit schip is dat de schipper jullie het schip zelfstandig laat varen. Met een gezellige rondzit kun je je teamuitje combineren met een vergadering of teamtraining.

Het is mogelijk die dag een bezoek te brengen aan Forteiland Pampus, Muiden of Amsterdam.

De vaste ligplaats is Marina Muiderzand (Almere Poort) in hartje Nederland. Het schip biedt plek aan 10 gasten.

Je kunt ook meevaren met mijn georganiseerde event voor een dag lol op dit schip met ladies

Bounty

Geniet van een heerlijke zeildag op een groot en luxe Bavaria zeilschip van 44ft – 14 meter. Ideaal voor tochten op het Markermeer vanuit het mooie Marina Muiderzand.

Dit mooie ruime zeilschip is binnen en buiten ruim en comfortabel. Je kunt deelnemen aan uitjes die ik hierop organiseer of los het schip boeken voor een groep tot ongeveer 8 gasten. Dit schip komt uiteraard met schipper (Madelon) en Madelon is ook business coach en faciliteert graag groei van teams op dit schip.

Bounty

Traditioneel dwarsgetuigd zeilschip voor een trip naar de unieke Marker Wadden!

Dit bijzondere schip geeft je echt een beleving op het water! Je kunt deelnemen aan bestaande arrangementen of los het schip boeken voor een grote groep (30 tot 50 gasten). Ik help jou bij het boeken van jullie zakelijke of feestelijke dag! Neem contact met mij op om te sparren over jullie dag Geluk op het Water!

Vaar mee in onze sloep door de grachten van Haarlem!

Lekker varen door de grachten van Haarlem? Er kunnen 4 gasten mee in de sloep. Vaar 2 uur mee voor 99 euro. Meer lezen over sloep huur met schipper in Haarlem.

Dit is ook leuk met kids voor een plastic cleanup of in de zomer om voor anker te gaan en eventueel te zwemmen in de vrije natuur van de Mooie Nel met een heerlijk geregeld lunch pakket.

Groot catamaran zeilschip

Houd je van snel en sportief zeilen maar ga je liever niet schuin zodat je drankje vol blijft? 😉  Vaar dan mee op deze stabiele en luxe catamaran die van alle gemakken is voorzien en er bovendien spectaculair uitziet. Deze catamaran biedt ruimte aan 12 personen en is geschikt voor tal van leuke activiteiten! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Vertrekhaven Uitdam (Noord Holland), maar de vertrekhaven is bespreekbaar! Het is ten slotte een zeilschip 😉

“Bij mij aan boord kun je opladen, onthaasten en genieten van wat weer en wind je die dag brengen.”

Heb je een vraag? Stuur me een bericht!

2 + 1 =

Heb je een vraag? Stuur me een bericht!

3 + 4 =