Kies je schip

zeilboot, sloep of speedboot!

Lemsteraak klassiek zeilschip

Relaxed varen op een gezellig authentiek zeilschip? Vaar dan mee op mijn Lemsteraak van 10 meter. Voor groepen tot 6 personen. Lees meer

Hanse 548 luxe zeilschip

Wil je buitengewone luxe ervaren op het water? Dit Hanse 548 zeilschip van 16,5 meter is gloednieuw en bijzonder luxe ingericht. Voor groepen tot 12 personen en beschikbaar voor premium zakelijke netwerk uitjes. Neem contact met mij op om mogelijkheden te bespreken!

Groot klassiek zeilschip

Wil je geen gedoe met organisatie maar wel een super leuke dag op het water met een grote groep? Dat moet je dit zeilschip boeken! Het schip is voor groepen tot 50 personen en beschikbaar voor bijvoorbeeld zakelijke uitjes of familie feesten. Neem contact met mij op om mogelijkheden te bespreken! Vertrekhaven Monnickendam.

Sloep huren in Haarlem

Lekker zelf op pad en varen door de grachten van Haarlem, Heemstede en Spaarndam? De sloep is te huur voor 160 euro per dag all in of 95 euro voor 3 uurtjes. Er kunnen 5 personen in de sloep. Meer lezen over sloep huur Haarlem.

Tzunami speedboot

Ben je een snelheidsduivel? Vaar dan mee op de speedboot! Voor groepen tot 12 personen. Om te boeken neem contact op!

Bounty

Traditioneel dwarsgetuigd zeilschip

Dit bijzondere schip geeft je echt een beleving op het water! Je kunt deelnemen aan bestaande arrangementen of los het schip boeken voor een grote groep (30 tot 50 personen). Tijdens de Corona maatregelen mogen er vanaf juni weer 30 mensen aan boord! Direct online te boeken!

“Bij mij aan boord kun je opladen, onthaasten en genieten van wat weer en wind je die dag brengen.”

Heb je een vraag? Stuur me een bericht!

3 + 15 =

Heb je een vraag? Stuur me een bericht!

6 + 10 =