Kies je schip

zeilboot of motorboot!

Vaar mee in onze sloep door de grachten van Haarlem!

Lekker varen door de grachten van Haarlem? Er kunnen 4 gasten mee in de sloep. Vaar 2 uur mee voor 125 euro. Meer lezen over sloep huur met schipper in Haarlem.

Dit is ook leuk met kids voor een plastic cleanup of in de zomer om voor anker te gaan en eventueel te zwemmen in de vrije natuur van de Mooie Nel met een heerlijk geregeld lunch pakket.

Bounty

Traditioneel dwarsgetuigd zeilschip voor een trip naar de unieke Marker Wadden!

Dit bijzondere schip geeft je echt een beleving op het water! Je kunt deelnemen aan bestaande arrangementen of los het schip boeken voor een grote groep (30 tot 50 gasten). Ik help jou bij het boeken van jullie zakelijke of feestelijke dag! Neem contact met mij op om te sparren over jullie dag Geluk op het Water!

Groot catamaran zeilschip

Houd je van snel en sportief zeilen maar ga je liever niet schuin zodat je drankje vol blijft? 😉  Vaar dan mee op deze stabiele en luxe catamaran die van alle gemakken is voorzien en er bovendien spectaculair uitziet. Deze catamaran biedt ruimte aan 12 personen en is geschikt voor tal van leuke activiteiten! Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Vertrekhaven Uitdam (Noord Holland), maar de vertrekhaven is bespreekbaar! Het is ten slotte een zeilschip.

“Bij mij aan boord kun je opladen, onthaasten en genieten van wat weer en wind je die dag brengen.”

Heb je een vraag? Stuur me een bericht!

12 + 5 =

Heb je een vraag? Stuur me een bericht!

10 + 6 =