Suzanne Kuijer

Passie voor geluk op het water

“Aan boord kun je onthaasten en genieten van wat weer en wind je die dag brengen.”

Suus de schipper

Ik ben Suzanne Kuijer, eigenaresse en oprichtster van ‘Geluk op het water’. Van kinds af aan heb ik een passie gehad voor zeilen en andere watersporten. Het geeft me bijzonder veel plezier en geluk. Ik heb jarenlang zeilles gegeven en heb veel ervaring met groepen mensen aan boord. Nu heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en wil ik zoveel mogelijk anderen ‘geluk op het water’ laten ervaren!

Mijn missie

Minder stress en meer geluk in de samenleving, dat is mijn missie! Hoe dan? Vaker naar buiten gaan, in de natuur, spelen met de elementen! We zitten al zo vaak binnen of in een kantoor toch?

Op het water zijn, is net als skiën of tennissen. Je bent er met volle aandacht mee bezig, volledig in het hier en nu en dat is heel gezond!

Met sportieve groet,

Suus

 

 

Wie is Suus?

Zeilster

Zeilen is mijn grootste passie! Van kinds af aan heb ik leren zeilen. Daarna heb ik jarenlang les gegeven op zeiljachten bij de zeilschool van mijn broer en schoonzus. Privé heb ik tochten gemaakt in Kroatië, Turkije, Engeland en Denemarken. En voor de lol vaar ik iedere woensdagavond wedstrijden met een gezellig damesteam op het Markermeer.

Fotografie en video

Fotografie en video’s maken is naast zeilen mijn grootste hobby. Dit combineer ik ook graag bij jouw vaartocht voor als je achteraf mooie foto’s of een after movie wilt van je uitje op het water! Op mijn Youtube kanaal vind je tips en inspiratie voor geluk op het water!

Sportief

Een hele dag op een druk kantoor zitten, is niks voor mij. Het liefste ben ik de hele dag in beweging en buiten. Daarom hou ik van veel buiten wandelen en sporten. Ook dit bedrijf ben ik gestart vanuit mijn passie om in de natuur te kunnen werken en ook jou daarmee te inspireren!

Heb je een vraag? Stuur me een bericht!

12 + 6 =

Heb je een vraag? Stuur me een bericht!

2 + 13 =