Tip! Wadlopen van Holwerd (Friesland) naar Ameland!

Yes, eindelijk de tocht gemaakt die al jaren op mijn bucket list stond! De zware oversteek van ongeveer 5 uur van Friesland naar Ameland. Deze tocht wilde ik al heel lang maken. En gelukkig kon ik nog net de laatste wadlooptocht van het seizoen in oktober meepakken.

Samen met mijn vriendin Hester beleefde ik dit avontuur. En ik heb het vastgelegd op video om je een goede impressie te geven van wat dit inhoudt. Je hoeft niet gelijk deze zware tocht te doen, je kunt ook een tochtje gewoon langs de kust boeken! Voor ieder wat wils. Maar ik hou nou eenmaal van avontuur en uitdagingen en mijn vriendin Hester ook.

Deze tocht is vooral leuk in de zomer natuurlijk. En het is een ideaal uitje om te doen met familie, vrienden of collega’s! Wil jij ook wadlopen? Hier kun je wadlooptochten boeken: www.wadlopen.com. Vraag mij ook gerust om advies!

Hieronder vind je de leuke video! Volg je mij ook gelijk even op Youtube? Daar vind je nog veel meer tips en inspiratie voor Geluk op het Water! 😁🙌